Miért indulok?

Békés, tiszta, rendezett Székelyudvarhelyt szeretnék, felelősséget akarok vállalni a közösség érdekében. Ha megadatik az embernek, hogy 65 évesen majd visszanézzen az életére, azt akarom, hogy lássam: hasznosan töltöttem el az életemet. Olyan várost akarok, ahol élni jó, amely nyugalmat és biztonságot sugároz minden lakós számára. A forgalom ésszerűsítésével, parkok, sétányok rendbetételével mindannyian egyaránt örvendjünk városunknak. A gazdasági élet kapjon megfelelő támogatást a városvezetéstől, újítási szándékaink szervesen épüljenek be a közép és hosszútávú fejlesztési elképzelésekbe, dolgozzunk együtt a városért. Udvarhely többet érdemel, egy dinamikus város tervezéshez és kiépítéséhez használjuk fel az Európai Unió pénzforrásait.

Bunta Levente Zoltán

polgármesterjelölt, Székelyudvarhely

Születési dátum és hely:

1963 február 09,

Tanulmányok és más képzések:

Dr. Palló Imre Zeneiskola, Tamási Áron Gimnázium, Brassói Tudományegyetem mechanikai kar, valamint román és angol nyelvű továbbképzések: menedzsment, községgazdálkodás, humán erőforrás, fejlesztés és közigazgatás téren.

Munkatapasztalat:

1992-2000 alpolgármester, Székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatal
1996-2000 városi tanácsos, az udvarhelyszéki RMDSZ önkormányzati alelnöke
2000-2004 Hargita megyei tanács, alelnök
2004-2008 Hargita megye tanácsának elnöke

Mit szeretek

Dolgozni, de elsősorban a családomat szeretem, a gyerekeimet. Szeretem a szépet, a jót.
A maradék kevés időmet pedig próbálom a legjobban kihasználni: szeretek sízni, terep motorozni, pingpongozni, régebben kosaraztam és teniszeztem is, de most már a testhezállóbb sportokat választom.
Újra felfedeztem az olvasás nyújtotta élményt, az internettel is mérgezem magam, ugyanakkor a zene is megmaradt örök örömforrásnak.  Önkormányzati választások www.rmdsz.ro Önkormányzati választások Videók Fotók Jogszabály Önkormányzati választási program Letölthető anyagok Sajtófelelősök elérhetősége Kontakt Linkek